Forskellige opgaver vi har løst

Herunder kan du se nogle få udvalgte fotos, der viser lidt om vores arbejde. Alle opgaver skal løses på den æstetisk rigtige og fagligt korrekte måde. Derfor vil der næppe være to helt ens opgaver. Vi sætter en ære i at gå til opgaven med ønsket om at aflevere et færdigt resultat, som kunden er glad for og som vi selv er stolte af.

 

murermester skorsten renovering

 

En trappe, med nedgang bagved til kælder, bliver her brudt forsigtigt ned og erstattet af en ny perfekt trappe, der klæder huset. Nu kan man ikke kun færdes sikkert på trappen, men den vil også holde og se pæn ud i rigtigt mange år fremover.

 


murermester skorsten renovering

 

Her bliver en skorsten renoveret efter alle kunstens regler, og arbejdet leveres færdigt til mindste detalje. 

 


 

murermester gavl gesimser pudsning oppudsning murreparation renovering

 


 

murermester villa facade puds oppudsning murbehandling hvidpudset nænsom renovering

 

En smuk villa bliver endnu smukkere, når facaden renoveres fagligt korrekt, nænsomt og med respekt for helheden.

 


 

murermester badeværelse fliser dlisearbejde bruseniche brusekabine renovering

 

Her er et badeværelse blevet udstyret med flotte gulvfliser og fint flisearbejde i bruseområdet. Det er altid vigtigt at sørge for de korrekte hældninger hen mod afløb, og at få afsluttet både pænt og ikke mindst tæt.

 


 

murermester flisegulv modernisering totalrenovering støbning gulv renovering

 

Det her er ganske rigtigt en stor forandring, og hvor blev det pænt. Rummet er nu både præsentabelt, men også meget mere anvendeligt. Nu er der pludselig flere brugbare kvadratmeter.

 


 

murermester læmur havemur lav mur sokkel murstensmur renovering

 


 

murermester murimprægnering omfugning viborg retsbygning murværk vedligehold fuger renovering

 

Her er det færdige resultat efter arbejdet på Retsbygningen.

 


 

murermester flisegulv entre bryggers fliser gulv renovering

 

Her er også et eksempel på, hvor meget et rum kan forandres ved at der bliver lagt fliser. De skal lægges pænt, have en størrelse der passer til rummets dimensioner og selvfølgelig en kvalitet der modsvarer det daglige slid på dette gulvområde.

 


 

murermester salpeterudslæt salpeterudtræk salpeter kalkudtræk kalkslør kalkudslæt murrens murimprægnering facaderens facade renovering

 

Mange husejere bliver nærmest fortvivlede, hvis de oplever at der kommer disse hvide udtrækninger af salpeter eller kalk på deres hus. For ikke at risikere at skaden bliver værre, bør man få en fagmand til at hjælpe (og IKKE bare forsøge sig med alle mulige tvivlsomme metoder selv). ATP Murteknik har årelang erfaring med fjernelse af dette, vi har de rigtige produkter til opgaven, og har også forstand på at imprægnere muren bagefter - hvilket er lige så vigtigt som at få problemet fjernet i første omgang. Har du problemer i denne retning på dit dejlige hus? Så kontakt os, så vi kan se på det og fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe dig.

 


 

murermester trapper udvendig trappe indgangstrappe trappefliser renovering

 

En velholdt trappe giver et godt førstehåndsindtryk og er noget man vil glæde sig over, hver gang man kommer hjem. Uanset om det er en støbt trappe, eller om der også er lagt fliser på. Alt andet lige, er en velholdt renoveret trappe og mere sikker at færdes på.

 


 

murermester facaderenovering facade oppudsning indgangsparti hovedtrappe trappe villa