murermester villa facade puds oppudsning murbehandling hvidpudset nænsom renovering

Facaderens og maling

Det er altid vigtigt med en forberedende god afrensning af murværk eller facade inden maling. Det kan bindebære behandling med kemikalier og hedtvandsafrensning, for det er umådelig vigtigt at underlaget kan bære. Derfor kan det også, alt efter underlagets tilstand, være påkrævet at bruge netpuds eller fiberrpuds.

Hvad selve malingen angår, er en maling med selvrensende effekt at foretrække ved lyse/hvide farver. ATP Murteknik stiller sig også gerne til rådighed for en årlig gennemgang af facader, hvilket giver øget tryghed, så eventuelle små revner eller skader hurtigt kan rettes inden de bliver til større problemer. En ekstra tryghed i en travl tid.

 

murermester salpeterudslæt salpeterudtræk salpeter kalkudtræk kalkslør kalkudslæt murrens murimprægnering facaderens facade renovering

 

ATP Murteknik har arbejdet med murreparationer, afrensningsmetoder, forskellige oppudsningsteknikker, facademaling og murbehandlinger i form af imprægnering i rigtigt mange år. Det er vores mål at hjælpe alle de husejere vi kan, til et smukt og glædebringende resultat.

Så føl dig fri til at tage kontakt til os. Vi vil meget gerne bese opgaven og hjælpe dig til den rigtige og holdbare løsning.

 

murermester salpeterudslæt salpeterudtræk salpeter kalkudtræk kalkslør kalkudslæt murrens murimprægnering facaderens facade renovering