Velkommen til ATP Murteknik...

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Atp Murteknik kan varetage og udføre opgaver, der involverer murerarbejde, flisearbejde, facadepuds og energirenovering. Desuden har vi specielle produkter til facade- og murimprægnering, samt fjernelse af salpeterudtræk / kalkudblomstringer. Vores mangeårige erfaring kan komme dig til gode, både i form af hjælp til budget, planlægning, gode råd undervejs og udførelse af arbejdet med blik for detaljerne.

 

 

Murerarbejde

Vi laver alt fra tilbyg til trapper. Ingen opgaver er for små, og vi hjælper gerne med ideer og detaljer til dit næste projekt.

 

 

Flisearbejde

Der er mange små detaljer i flisearbejde. Og masser af muligheder til dit nye personlige badeværelse eller gulv. Find inspiration på nettet, som fx. på Pinterest

 

 

Facadepuds

En nyrenoveret facade kan løfte husets udtryk meget. Alt efter facadens tilstand, kan vi foreslå forskelige løsninger til at løse opgaven. Overvej samtidig facadeisolering; det hjælper på energien.

 

 

Energirenovering

Det er muligt at opnå tilskud til flere former for isoleringsopgaver. Men det er vigtigt at ansøge og få godkendt dit projekt inden du går i gang.